Тотал-Тест с ново фирмено лого и интернет сайт

лого

С цел да подобрим разпознаването на нашата марка, визуалното ни представяне и присъствието ни в дигитална среда, от началото на юни 2019 г. лабораторията за калибриране при Тотал-Тест ООД има ново фирмено лого и интернет сайт.

След като над 10 години използвахме старото фирмено на Тотал-Тест ООД, счетохме че е време за нещо по-съвременно, отговарящо на най-новите стандарти в дизайна, което да спомогне за по-доброто ни разпознаване сред настоящи и бъдещи клиенти. Новото лого е в цветовете черно и оранжево. То съчетава в себе си името на фирмата, изписано на латиница и потенциометър, който може да се асоцира и с изгряващо слънце. Така едновременно изобразява един от най-често срещатани елементи в измервателните уреди и най-силния източник на топлина и енергия на нашата планета.

Заедно с новото лого решихме, че е време да обновим основно нашата интернет страница, за да отговаря тя на съвременните изисквания в дигитална среда. Така новия сайт разполага вече с адаптивен дизайн, което означава, че е еднакво удобен за използване както от настолен компютър, така и от телефон или таблет. Допълнително новост е онлайн формата за заявка за калибриране, която позволява на нашите клиенти да попълват и изпращат заявките си за калибриране директно през нашата страница. Допълнително е актуализирана и допълнена информацията за лабораторията, персонала и услугите, които предлагаме.